A- A A+

Historiek van een bloeiende onderneming

Autoschade Vesters - Herk De Stad - HistoriekIn 1978 begint Michel Vesters in zijn ouderlijke woning in Stevoort een eenmanszaak. De jonge onderneming richt zich vooral op het herstel en de verkoop van tweedehands auto's. Dit is de bescheiden start van wat later zal uitgroeien tot Autoschade Vesters.

In de daarop volgende jaren groeit het aantal klanten gestaag. De Ouderlijke woning wordt al snel te klein. Daarom verhuist het bedrijf in 1986 naar een ruimere locatie op een industrieterrein in Herk-de-Stad. Hier legt de onderneming zich steeds meer toe op schadeherstel. Dit leidt in 1987 tot de investering in een moderne uitrusting, waaronder een nieuwe spuitcabine en een richtbank.

De zaken lopen voorspoedig, waardoor een eerste bedrijfsuitbreiding niet lang op zich laat wachten. Deze vindt in 1990 plaats. 10 jaar later is de onderneming opnieuw toe aan een forse expansie. Na een ingrijpende verbouwing bestaat het bedrijf zoals we dit vandaag de dag kennen; met een werkplaats van maar liefst 2.000 m2, 400 m2 binnenparking, 900 m2 buitenparking en 350 m2 burelen. Met deze moderne bedrijfslocatie en het vakkundige team is Autoschade Vesters altijd klaar voor de toekomst!

Ontdek op de website voor welke diensten u bij ons terecht kunt. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan zeker contact op via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Back to Top