A- A A+

Diensten

Schadeherstel op topniveau

Autoschade Vesters is gespecialiseerd in autoschadeherstellingen van personenauto's en lichte vrachtwagens van alle merken. Ongeacht of het gaat om regulier herstel, uitdeuken zonder spuiten of kunststof reparaties: de klant is altijd verzekerd van schadeherstel op topniveau!

Wij investeren continue in de nieuwste technologieën en herstellingstechnieken. Om snel en vakkundig herstel uit te voeren, is de werkplaats uitgerust met de modernste faciliteiten. Daartoe behoren onder meer 2 richtbanken met richtsysteem en 3 geavanceerde spuitcabines, waarvan één met een dubbele droogoven, met voorbewerkingszones en een volledig ingericht verflabo met kleurenmeetsysteem.

De stappen in schadeherstel

Tijdens het schadeherstel doorloopt elke auto de volgende stappen: demontage, plaatwerk, voorbereiding en spuiterij. Hieronder vindt u een korte fotoreportage over de herstelling van een Mercedes C-klasse. Bekijk de foto's in detail en krijg een goed beeld van hoe zo'n schadeherstelproces er in de werkelijkheid aan toe gaat.

Gebruik van watergedragen lakken

Voor het spuiten van de onderdelen gebruikt Autoschade Vesters uitsluitend watergedragen lakken van PPG en Sikkens. Op deze manier is een milieuvriendelijk schadeherstel gewaarborgd.

Spotrepair

Wij passen ook spotrepair toe, een methode om kleine beschadigingen snel, goedkoop en professioneel te repareren. Ook het herstellen en vervangen van autoruiten behoort tot de mogelijkheden.

Flexibel in dienstverlening

Vervangend vervoer

Autoschade Vesters beschikt over een omvangrijke vloot vervangauto's van verschillende types. Dankzij deze dienstverlening blijft u als klant ook tijdens het schadeherstel altijd mobiel. Bovendien bieden wij dealers een extra service aan: wij halen de auto op en leveren hem na de reparatie ook weer af.

Aircosystemen

Steeds meer auto's zijn uitgerust met een aircosysteem. Om u als klant nog beter van dienst te zijn, hebben wij ons gespecialiseerd in het vullen en herstellen van aircosystemen.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan zeker contact op via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Back to Top